Sziasztok, kedves drága olvasóim.

Szeretném nektek elmondani hogy a friss rész, pénteken érkezik. (2012.10.26) Remélem kibírjátok ezt a párnapot, hiszen nekem sincs mindig időm írni. De megpróbálok !
Ölel titeket, én Hannah C. az író :D

2012. október 2., kedd

Mini történet minták!

Sziasztok.


Szóval ahogy ígértem már itt is vannak, a mini minták, miszerint majd tudtok választani a történetek közül, hogy melyiket olvasnátok szívesen. De egyet azért most mondok, Én csak úgy írok történetet ha látom, hogy valaki olvassa, azt EGY KOMI vagy éppen EGY PIPA azt jelenti, hogy figyelemmel kíséri a történet sorsát, de ha ezt nem látom, akkor nem hozok frisset. Ezt szeretem ha mindenki tudná.
Na jó olvasást és tessék szavazni..nem sok idő van rá!

Puszi Hannah C.

Szikla szív. 
Bella egy átlagosnak tűnő diák lány, de néhány ember jól sejti hogy Bellában semmi átlagos sincs. Az emberi énjét jó néhány évvel ezelőtt, a vámpír tűz felemésztette, csak a Szikla szíve maradta, meg. Amiben a harc és a düh táncol. Élete 100 évét, a főhatalmas vámpírok között élte. Miután végső búcsút vett attól a személytől akit teljes szívéből szeretett.
De vajon gondolta volna, egy vámpír lány ki rég elfeledte ki volt a szereleme, hogy újra látja öt s újra talán bele tud szeretni. Vagy a düh veszi át az uralmat, és a szerelmet elnyomja mélyen.
Mindennél hatalmasabb vámpírrá teszi Aro, a kicsinyke Bellát, s útjára engedi a nagy világba. De sors választja a helyét, ami nem lesz más mint Forks.

Bármit tehet, küzdhet, sírhat, szomorkodhat, de egyet nem tud tenni, távol maradni tőle képtelenség lesz.

"Szikla a szívem, a szerelem elveszett belőle, a gyász uralkodik, nem kérem újra azt a fájdalmat amit oly régen éreztem. "


Tükör más. 
Mikor tükörbe nézel, önmagaddal találkozol szembe, de vajon a te tükör másod is, uralkodni akar rajta. Egy rosszabb egy fájdalmasabb éned, ami nem hagy nyugodni. S így lesz belőled, az a személy akit soha nem is ismertél.
Bella aki azt hiszi csak egy vámpír, aki több mint 99 éve él, hogy vele nem történhet olyan dolog ami másokkal, nem bolondulhat meg nem képzelheti azt hogy a másik énje hatalomra akar kerülni. Küzd, harcol, csak azért hogy ne öljön meg senkit sem.
Segítség kell neki, de nem tudja kihez forduljon, még egyszer csak, Forks apró városában új vámpírok költöznek, akik talán tudnak neki segíteni.
De vajon ez  jó ötlet? Ha több vámpír megtudja hogy megbolondult, akkor megölik, szólnak a nagy hatalomnak, hogy itt egy lány aki örült. De tudja jól hogy nincs más megoldás.

Ez az a lépés, ami új életet ad neki, és olyan személyt talál meg akit több mint 80 éve nem látott, s a szívében is olyan vámpír enged be, akiről nem gondolta volna hogy a párja lesz.

" Nem! Én vagyok a hatom, te csak a másik énem van. Nem engedem hogy hatalomra juss. Nem engedem!"



Halott lélek. 


2012. március.20 egy baleset, ami örökre véget vethet egy lány életének. Egy koma, ami súlyos súlyt nyom a lány lelkére, s a vesztés amit még nem tud. Bella egy 18 éves lány ki egy nap, csak szórakozni akart, apájával, de súlyos baleset végett vetett ennek a szép napnak. Bella apja a baleset közben életét vesztette, még Bella életét megtudták menteni, vagy még sem. Az évek múltak s a lány még mindig nem tért magához. Ám, mikor egy új család kötözik Forks-ba és az apa meglátja a lányt, akiért éveket küzdöttek, de még mindig semmi élet jelet nem mutat. Ő gondolta, hogy bármit meg tesz azért hogy ez a lány újra élni, szeretni és nevetni tudjon.
A munkájába bele vonja fiát ( Edward-ot) is hogy segítsen hátha lát valamit a lány fejébe. De a fiú nem gondolta volna, hogy ahogy meglátja a lányt, úgy érzi nem veszítheti el, és bármit megtenne azért hogy újra élhessen.

Talán, egy élet a harcért elég lesz ahhoz hogy Bella és Edward is boldog lehessen. Vagy csak egy újabb sablonos élet vár rájuk, tele gyásszal, szomorúsággal, feledéssel?!

" Élned kell, az élet a te kincsed, a lelked nem hallhat meg, élned kell Bella. És én megmentelek " 



Hát ezek lennének azok, kicsit kótyagos de a lényeget lelehet vonni belőle. Tessék szavazni !

2 megjegyzés: